A D R E S   ,   O P E N B A A R   V E R V O E R   E N   P A R K E R E N   :

Ons adres is het Noorderstrand 2 (Zwarte Pad) Scheveningen
 
Kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn dit de opties:
Centraal Station Den Haag: Tram 9, Bus 22
Station Hollands Spoor Den Haag: Tram 9 & Tram 1
Den Haag Centrum: Tram 1 & 9, Bus 22
 
Kom je met de auto? Hierbij wat opties om te parkeren: 
 
Er zijn meerdere mogelijkheden om te parkeren rondom het Zwarte pad, namelijk: 

1. Garage Interparking Boulevard: Reserveer van tevoren een plek. Let wel: de hoogte van de prijs hangt af van de drukte in de garage. Prijs per 24 uur (00:00-24:00) is vanaf €12,50 met een maximum van €30,-. Voor meerdere dagen reserveren is mogelijk; dit heet een “Flex parking”. Loopafstand naar NATUREL is 8 Minuten 
 
2. Parkeerterrein Zwarte pad:
Betalen werkt hetzelfde als op straat parkeren. Dit kan via de eigen parkeerapp of via de vele parkeerautomaten die er staan. Vanaf €6,50 per uur met een maximaal dagtarief van €25,-. Het is niet mogelijk om hier vooraf te reserveren. Loopafstand naar NATUREL is 4 minuten (parkeer aan het einde van de parkeerplaats, niet aan het begin!) 
 
3. Parkeergarages: Kurhaus, Nieuwe Parklaan & Strand (Zwolsestraat) Vanaf €3,50 per uur met een maximaal dagtarief van €25,-.
 
4. Park + Beach: Vanaf €6,- per dag. Reserveer via www.park-beach.nl een parkeerplaats in een van de parkeergarages buiten Scheveningen en ga vervolgens vanuit daar met de gereserveerde tram of deelfiets naar het strand. Zo sta je niet in de file, bespaar je kosten en sta je binnen 15 minuten met je voeten in het zand!
 
Let op: In de straat van de Gevers Deynootweg (parkeerterrein voor Oranjeflats) geldt een nieuw tarief van €50,- per parkeersessie, dus parkeer daar vooral niet 🙂 
 

C O N T A C T  :
Voor meer informatie over feesten, partijen en bruiloften kan je contact opnemen met Marjolein Veerman, door een email te sturen naar 
[email protected] of te bellen naar 06 81 28 39 07

(Let op: wij gebruiken geen Whatsapp, Facebook Messenger en soortgelijke communicatiekanalen maar houden het graag bij het ouderwetse bellen en emailen).

Reserveren? Gebruik ons reserveringssysteem rechtsonderin!

Voor overige vragen kan je bellen met 06 81 28 39 07.

O P E N I N G S T I J D E N  :
Vaste openingstijden hebben we bij Naturel niet. We gaan mee met het weer. Zolang het niet pijpenstelen regent zijn wij open! Wel hebben wij enkele besloten dagen voor bijvoorbeeld huwelijken. Bij twijfel kan je altijd op onze homepage kijken, daar vermelden we elke ochtend of we open zijn of niet. Je mag ook altijd even bellen!

W E R K E N  B I J  N A T U R E L :
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die het leuk vinden op het strand te werken. Ervaring is fijn maar zeker niet verplicht. Stuur een email met je motivatie, eventuele ervaring en een gezellige foto van jezelf naar [email protected] en wie weet hoor jij binnenkort bij onze tribe!

N A T U R E L  I S  G E T T I N G  G R E E N
Als je op de mooiste plek van Scheveningen je strandtent mag opbouwen, omgeven door de prachtige natuur van duinen, strand en zee, dan wil je zoveel mogelijk proberen de natuur in haar huidige staat te behouden en zo min mogelijk te belasten. Niet alleen wij maar ook onze kinderen en kleinkinderen moeten van dit moois kunnen genieten. Om deze reden proberen wij zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dit is lang niet altijd makkelijk en haalbaar, en is een continu proces, maar bij elke keuze die we maken proberen we duurzaamheid in ons achterhoofd te houden. Zo gebruiken wij geen Single Use plastic meer, kopen waar haalbaar BIO producten in, bieden zo weinig mogelijk vlees aan op de menukaart en zijn al onze schoonmaakmiddelen voorzien van een ECOlabel. Daarnaast zorgen we ervoor dat de personeelskleding op een eerlijke manier gemaakt wordt, met oog voor natuur maar ook zeker voor goede arbeidsomstandigheden voor degene die het maken. We hebben in 2021 ons Green Key certificaat behaald, het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche.

Heb je tips of ideeën hoe we dingen beter aan zouden kunnen pakken? Let us know!