Naturel is de meest bijzondere plek in Scheveningen om te trouwen, al zeggen we het zelf. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. Je waant je op je eigen eiland en hebt voor eventjes ook écht je eigen stukje strand. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt.

Sinds 2010 is Naturel ook een officiële trouwlocatie, waardoor het mogelijk is de volledige dag op deze plek te vieren. Samen met onze eventmanagers bedenk je jullie ideale bruiloft, en door hun jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Volgende stap? Download hieronder alvast onze brochure voor wat meer informatie.

Nog steeds interesse? Onder het kopje 'EVENT PLANNER' kan je alvast een eerste opzet van de offerte maken. Deze is uiteraard geheel vrijblijvend, en slechts een indicatie. Nadat je deze ingevuld hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op! Voor vragen of een afspraak kan je ook altijd contact opnemen met [email protected]!


Download brochure
English brochure